Bazos.sk - Inzercia, inzeráty
... bazár pre každého
Čo: PSČ (miesto): Okolie: km Cena od: - do:
Hlavná stránka > Ostatné > Ostatné > Inzerát č. 165942214

Celox G

- [10.6. 2024]
Zmazať/ Upraviť/ Topovať

Celox G je gázaobväz) impregnovaná hemostatickou látkou Celox. Ide o prelomovú kombináciu textilného obväzu a najmodernejšieho antikoagulačného hemostatického činidla, ktorá umožňuje jednoduché a presné krytie rany. Celox G - gáza je obzvlášť cenená v náročných pracovných podmienkach, ako je vietor, dážď alebo nedostatok svetla.

Celox je moderný hemostatický prostriedok, ktorý bol vyvinutý na okamžitú zástavu veľkého arteriálneho a venózneho krvácania vrátane (bodných, rezných a strelných rán). Na rozdiel od konkurenčných hemostatík nie je Celox exotermické hemostatikum, t. j. nezahrieva sa a nemôže popáliť zranenú osobu ani ošetrujúceho lekára alebo záchranára. Celox je jedným z antikoagulačných hemostatík, ale pôsobí na inej báze ako prirodzené zrážanie krvi. Častice Celox sa vyznačujú vysokou povrchovou aktivitou a pri kontakte s krvou vytvárajú gélovú štruktúru (akúsi zátku), ktorá zabraňuje ďalšiemu krvácaniu. Celox sa vyznačuje jednoduchým, bezpečným a rýchlym použitím. Je vhodný na akúkoľvek zástavu krvácania, dokonca aj v oblasti hlavy, krku alebo hrudníka. Celox je základným nástrojom vo výbave armád, policajných zložiek, profesionálnych aj laických poskytovateľov prvej pomoci. V extrémnych situáciách Celox zachraňuje životy.

Vhodné aj pre pacientov so zlou zrážanlivosťou krvi, diabetikov alebo pacientov užívajúcich lieky proti zrážaniu krvi (warfarín, heparín...)
exp. 2022-08
možnosť predaja aj viac kusov

Meno:

patrik

Telefón:

091... zobraz číslo

Lokalita:Mapa080 01 Prešov

Videlo:

39 ľudí

Cena:

10 €
Užívateľ
Všetky inzeráty a hodnotenie užívateľa
ObľúbenéPridať do obľúbených
SpamOznačiť zlý inzerát
Chybná kategóraOznačiť chybnú kategóriu inzerátu
VytlačiťVytlačiť inzerát
FacebookZdieľajte na Facebooku
MailOdporučiť kamarátovi
PodobnéVyhľadať podobné inzeráty




©2024 Bazoš - Inzercia, bazár Ostatné
Pomoc, Otázky, Hodnotenie, Kontakt, Reklama, Podmienky, Ochrana údajov, RSS,

Inzeráty Ostatné celkom: 97072, za 24 hodín: 2807

Mapa kategórií, Najvyhľadávanejšie výrazy
Krajiny: Slovensko, Česká republika, Poľsko, Rakúsko